Advies

Advies

Iedere coachvraag is anders. Samen met jou bekijk ik welk traject het beste bij jou past. Misschien heb je alleen behoefte aan net dat duwtje in de goede richting om vervolgens zelf verder aan de slag te gaan? Ook dan kan ik je helpen.

 

Quick scan

Heb je behoefte aan een korte maar krachtige interventie op het gebied van je loopbaan? Wil je je CV opfrissen maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken?

Maak dan gebruik van de Quick scanservice; een eenmalig gesprek van ongeveer anderhalf uur. In dit gesprek nemen we je CV onder de loep en ga je naar huis met tips over solliciteren, netwerken en social media.

 

LinkedIn

Vind jij het lastig om met LinkedIn aan de slag te gaan of wil je meer uit het gebruik van deze handige netwerktool halen? 

Ik kan je helpen met het aanpassen of verbeteren van je LinkedInprofiel en je tips geven om je beter te profileren binnen je doelgroep. Dat kan in een persoonlijk gesprek op locatie, maar ook via de telefoon; aan jou de keuze.

 

Zet de eerste stap

w

Kosteloze kennismaking

Benieuwd of een coachingstraject iets is voor jou? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Je kunt ook een e-mail sturen naar marije@bedauxcoaching.nl of telefonisch contact met me opnemen: + 31 6 41 88 58 19.

Locaties

Gesprekken kunnen in de randstad, omgeving Den Haag en Leiden op een passende locatie plaatsvinden. Liever online een gesprek? Niet reizen en op afstand? Dat kan ook! Via telefoon of computer help ik je graag op weg..

Zullen we een gesprek starten?

12 + 4 =

+316 418 858 19

Voorburg

marije@bedauxcoaching.nl