Over mij

Hoi, ik ben Marije

Al heel lang ben ik nieuwsgierig naar mensen en kijk ik graag om me heen. Hoe zitten mensen in elkaar? Wat beweegt ze om de dingen te doen zoals ze doen? Ik ga graag op onderzoek uit.
Het liefst ben ik buiten, in de natuur of op reis. Om mensen te observeren. Om mijn blikveld te verruimen. Om energie op te doen.

Ook in mijn werk heb ik mij altijd laten inspireren door personen en hun gedrag. Mensen in beweging krijgen en aan elkaar verbinden. Een luisterend oor bieden. In alle vertrouwen.
Ik geloof in het combineren van verschillende activiteiten en interesses, binnen of buiten je loopbaan. Dat houd je scherp, actief en energiek en zorgt ervoor dat je als mens je plek kan innemen binnen de samenleving. 

In mijn werk adviseer ik individuele professionals binnen advocaten- en notariskantoren, juridische afdelingen en overige zakelijke omgevingen. Daarnaast fungeer ik als klankbord voor organisaties in de juridische sector en in het onderwijs. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van loopbaantrajecten en in het coachen van mensen met vragen over werk of persoonlijke effectiviteit.

Ik help je graag vooruit! Met kleine stappen beginnen……..

Achtergrond

Ik ben jurist en tevens gecertificeerd NLP en TA coach, loopbaanprofessional en vertrouwenspersoon.
Na mijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht heb ik als advocaat gewerkt bij diverse kantoren, als stafjurist bij de rechtbank en een wereldreis gemaakt door Zuidoost Azië, Oceanië en Rusland. 

Vanaf 2002 ben ik werkzaam geweest in de werving en selectie van juristen. Tot 2014 als partner bij Voxius. Sinds juni 2014 ben ik werkzaam als loopbaancoach bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden en tevens als vertrouwenspersoon personele aangelegenheden. Als bestuurslid van de EAIE Employability Expert Group ben ik betrokken bij arbeidsmarkt, internationalisering en hoger onderwijs.

Mijn ervaringen

  • Ullamcorper sit amet ligula
  • Proin eget tortor risus
  • Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat

Mijn opleidingen

  • Vivamus magna justo
  • Lacinia eget consectetur sed
  • Convallis at tellus
  • Pellentesque in id orci dapibus.

Wat kan ik voor u doen?

"Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Donec sollicitudin molestie malesuada."

Referenties – Beroep

"Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Sed porttitor lectus nibh. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec"

Referentie – Beroep

"Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Proin eget tortor risus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat"

Referentie – Beroep

Zullen we een gesprek starten?

15 + 10 =

+316 418 858 19

Voorburg

marije@bedauxcoaching.nl