Coaching

Mijn diensten op het gebied van coaching en advies zijn zeer gevarieerd maar kenmerken zich allemaal door een zelfde praktische aanpak. Ik geloof in de kracht van korte en effectieve trajecten. Mijn stijl wordt door mijn kandidaten en opdrachtgevers vaak beschreven als een goede mix van empathie, nuchterheid en zakelijkheid. Betrokken, maar ook met gepaste afstand indien nodig. 

Omdat ieder traject per persoon verschilt en op maat wordt gemaakt verzoek ik eenieder die inzicht wil krijgen in de kosten om contact op te nemen voor het maken van een offerte of om de tarieven te bespreken. Voor particulieren wordt een aangepast tarief gehanteerd. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Loopbaancoaching

Heb jij ook soms het gevoel dat je niet met de juiste dingen bezig bent? En vind jij het ook zo lastig om te bepalen waar je moet beginnen bij je zoektocht naar nieuw of ander werk? Of om aan de slag te gaan met je Cv en Linkedin profiel? En stel jij jezelf ook regelmatig de vraag: zit ik wel op de goede plek? Of: hoe hervind ik nu plezier in mijn werk zonder direct mijn baan op te zeggen?

Een aantal coachingsgesprekken kan je al een antwoord opleveren op de vragen wat wil ik nu eigenlijk echt en hoe bereik ik dat? Door samen met mij aan de slag te gaan komt er beweging in het zoekproces en vind je antwoord op de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Je zet de eerste stappen richting verandering in je loopbaan. Hoe? Door samen met mij in gesprek te gaan, vragen te beantwoorden, oefeningen te doen. Daarnaast bied ik je update informatie over de arbeidsmarkt en deel ik mijn kennis over solliciteren.
Een coachtraject bestaat vaak uit een intakegesprek gevolgd door een aantal gesprekken. Je bent zelf actief bezig, thuis en tijdens onze gesprekken.

Voorbeelden van recente trajecten:

  1. Het begeleiden van een bankier na de overstap van naar een andere werkgever
  2. Coachen van een manager van een juridische afdeling van een groot bedrijf
  3. Het helpen van een politie medewerker bij het hervinden van inspiratie op de werkvloer
  4. Het coachen van een bedrijfsjurist bij een burn out
  5. Samen met een coachee een plan van aanpak opgesteld na ontslag
  6. Zoektocht begeleiden van een advocaat die na zijn stage van werkomgeving wilde veranderen
  7. Een nieuwe stap voor een leerkracht in het basisonderwijs en hulp bij opstarten eigen onderneming
  8. Persoonlijke groei en verbeterde communicatie met collega’s bij een medewerker van een zorginstelling
  9. Loopbaanbegeleiding van een ervaren professional die na een aantal jaren wil herintreden
  10. Het adviseren van een expat professional in het buitenland via skype bij netwerken en solliciteren