Advies

Omdat ieder traject per persoon verschilt en op maat wordt gemaakt verzoek ik eenieder die inzicht wil krijgen in de kosten om contact op te nemen voor het maken van een offerte of om de tarieven te bespreken. Voor particulieren hanteer ik een aangepast tarief.

LinkedIn

Vind jij het lastig om met LinkedIn aan de slag te gaan? En wil jij ook graag meer gebruik maken van deze handige netwerktool? 

Je kan samen met mij in een gesprek via de telefoon of tijdens een persoonlijke ontmoeting je LinkedIn profiel aanpassen, verbeteren of je leert hoe jij jezelf beter kan profileren binnen je doelgroep.

Quick scan

Heb je behoefte aan een korte maar krachtige interventie op het gebied van je loopbaan? Heeft je CV een frisse blik nodig?

Maak dan gebruik van de Quick scan service; een eenmalig gesprek van ongeveer anderhalf uur. In dit gesprek nemen we je CV onder de loep en ga je naar huis kan met tips over solliciteren, netwerken en Social Media.

 

Ik kan u snel op weg helpen

w

Telefonisch gesprek

Neem contact op voor het maken van een afspraak via de telefoon.

Afspraak op maat

Een eenmalig gesprek kan snel en op het door jou gewenste tijdstip worden ingepland; ook in de avonden kan er een (telefonisch) gesprek plaatsvinden

Z

Direct op weg

Met de tips over je CV, LinkedIn account of over je sollicitatiegesprek kun je meteen aan de slag; de eerste slag is snel gemaakt……

Zullen we een gesprek starten?

9 + 6 =

+316 418 858 19

Voorburg

marije@bedauxcoaching.nl